Με λένε Τάκη - είμαι γκουρού, όταν γράφω σπάω μεγάλη πλάκα, δίχως να λέω τίποτα για πλάκα.

Οι απόψεις, εκτιμήσεις, αξιολογήσεις ή προβλέψεις, οι οποίες εκφράζονται σ αυτό το blog αποτελούν παλαβομάρες του χρήστη που γράφει με το nick Τάκης Μορφονιός και δεν αποτελούν προτροπή για αγορά ή πώληση χρηματιστηριακών προϊόντων. Στο blog γίνονται συζητήσεις - εκτιμήσεις μεταξύ αγνώστων, οπότε οι αναγνώστες να μην λαμβάνετε τίποτα ως δεδομένο και αληθές.
Συνεπώς, ο,τιδήποτε γράφεται στο www.mitarola.blogspot.gr, δεν αποτελεί συμβουλή ή πρόταση για αγορά ή πώληση αξιών ή προτροπή για πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές

Ημέρες εορτών και ευχών. Οι αριστεροί Αι Βασίλιδες , γνωστοί και ως ΤσιπροΚαμένοι , έταζαν δώρα, εκπλήξεις και τέρμα στη λιτότητα στο χαζολαό και τελικώς του χάρισαν πόνο ατελείωτο.

  • Δεκατοτριτό μισθό έταζαν στους χαζοβιόλιδες πολίτες, αλλά του πήραν και τον δωδέκατο. 
  • Σχίσιμο μνημονίων διαλαλούσαν, όμως μόνο τα καλσόν τους κατόρθωσαν να σχίσουν. 
  • Τέρμα στο ξεπούλημα των αεροδρομίων που επιχειρούσαν οι ΣαμαροΒενιζέλοι, πάρτε τα σε τιμή ευκαιρίας αποφάσισε ο στρατάρχης Πανούλης. 
  • Τα κόκκινα δάνεια στα ξένα funds!!!! Ούτε οι ΣαμαροΒενιζέλοι δεν θα το τολμούσαν αυτό. 
Η αριστερή όμως φαρσοκωμωδία όλα τα χαρίζει και σε όλα ενδίδει. Εμπρός για μια περήφανη διαπραγμάτευση. 
Πάνε οι Μητροπουλέοι, πάει και ο καθηγητής Αινστάιν, που θα έλυνε το γόρδιο δεσμό της χρεοκοπημένης Ελλάδος. Για τον μέγα Μπαρουφάκα μιλάμε. Ουδέποτε, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, δεν διαφάνηκε η ατζαμοσύνη και η ασχετοσύνη κάποιου, τόσο λαοπρόβλητου όπως ο Αι Γιανης που τα ήξερε όλα.

Ήρθαν οι Αριστεροί ΑγιοΒασίλιδες ντυμένοι και στολισμένοι αλλά τελικώς έχουν ξεβρακωθεί.


Πάνε και οι Λαφαζάνιδες και η Ζωή της τρέλας - η πρόεδρος της Βουλής ντεεεε. Πάει και η άλλη η αρχιμουρλέγκο που έδινε ραντεβού στα γουναράδικα - η Ραχήλ, της οποίας αν προσέξετε το πηγούνι της έχει μια κλίση προς τα Αριστερά. Θα έχει πάθει κανένα μίνι εγκεφαλικό. Δεν εξηγείτε αλλιώς από τόσες αρλούμπες που αμολάγε στο χαζολαό.

Πάνε λοιπόν όλοι αυτοί οι μουρλοί. Αλλά παράπονο δεν έχουμε. Έρχεται ο Βαγγέλας. 6 μήνες ο μικρός Αλέξης χαμπάρι δεν πήρε ότι η Ελλάδα χρεοκοπούσε στα χέρια του - 6 μήνες και ο μουστάκιας δεν αντιλήφθηκε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να κάνε εσωκομματικές εκλογές. Μιλάμε για μέγιστη βλακοσύνη και όμως συνεχίζει και θέλει να γίνει πρωθυπουργός, καθώς δεν ευθυνόταν αυτός για το κάζο. Έτσι λέει αυτός. Εξάλλου έχει πάρει και το χρίσμα του μουγκού (του Κώστα του μεταρρυθμιστή ντεεεε) που διπλασίασε το ονομαστικό χρέος της χώρας.

Μιλάμε για ατελείωτο μπάχαλο στο Ελλαδιστάν. Οι πολιτικοί που ηγούνται είναι το ίδιο μέτριοι, ανίκανοι και ανάξιοι όπως και ο χαζολαός τους. 

Αφήνουμε τη γκρίνια - όπως έχουμε αφήσει και την Ελληνική χρηματαγορά που δεν πρόκειται να πάει ΠΟΥΘΕΝΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξιο τον εκπορδιτή του μνημονίου και πιάνουμε ευχές.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2016. Εύχομαι προπαντός ΥΓΕΙΑ, διότι είναι το μόνο αγαθό που δεν εξαγοράζεται. Λεφτά βγαζουμε όποτε θέλουμε - αρκεί να είμαστε είτε εργατικοί, είτε έξυπνοι. Τα λαμόγια μακρυά απο εμάς.
Εύχομαι τέλος πάντων ο καθείς να αποκτήσει ότι ποθεί, αρκεί αυτό που ζητεί να μην είναι παράλογο, αλλά δίκαιος πόθος.